divendres, 17 de juliol del 2009

LOGO

9 comentaris:

  1. fantàstic! un projecte d'ambició mundial.

    ResponElimina
  2. Hola.Soy Marc, tengo 30 años y tambien soy arquitecto. Os quería felicitar por esta idea que habeis tenido y que pone de manifiesto muchos de los problemas de remodelar el camp nou en su ubicación actual.

    El proyecto de Norman Foster me gusta mucho pero no resuelve los problemas de acceso y a demás , por la importancia que tiene el Barça aquí y en el mundo entero se merece un emplazamiento mucho más icónico y vosotros creo que habeis acertado completamente.

    Espero que esta idea coja fuerza y pueda realizarse algun día.

    ResponElimina
  3. L'autor ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  4. Esteu absolutament volats... i per això mateix, crec que la idea és genial.

    Dubto moltíssim que el Barça ho estudii, desafortunadament, perquè obriria un debat ciutadà enorme a Barcelona que, sabent com està el pati (sic), s'extendria irremeiablement al país; només a Abu Dhabi poden construir el que vulguin on vulguin sense donar explicacions. Aquí es parlaria del litoral, de la llei de costes com mencionava un comentari, de preus excessius, de la poca ètica de les rehabilitacions (la majoria de gent de les Corts que es queixa després trobaria a faltar immensament el Camp Nou, perquè és un factor dinamitzador brutal, però això és un altre tema)... es parlaria de tot. A Madrid ho posarien a parir ràpida i sistemàticament, com fan sempre; l'Ajuntament posaria traves a menys que en traiés alguna cosa, la Generalitat més del mateix, el govern igual...

    Com a idea, és senzillament genial. Resols els problemes de mobilitat alhora que proporciones a la ciutat una icona encara més espectacular que l'Estadi actual, a més d'oferir unes prestacions molt millors; caldria veure què fer amb el Palau, però en una illa prou gran potser hi cabrien les dues coses i tot, vés a saber.

    És el que certs personatges de Sabadell qualificarien com "un flipe total". I per això mateix, crec que seria una obra meravellosa per Barcelona.

    Que tingeu sort amb el vostre projecte. Jo, com a soci del Barça, us el recolzaria.

    ResponElimina
  5. Fantastico, sacada de la idea del Hotel de 7 estrellas de Dubai.

    Uniros a http://www.comunidadFCB.Com

    ResponElimina
  6. Sencillamente genial. No puedo decir que el Barça se merezca un estadio así, porque no es cierto, el Barça en si no es mas que un club de jugadores que entran y salen, entrenadores, presidentes, directivos, que prestan sus servicios año tras año para el club. El que realmente se merece algo así son todos los aficionados del mundo entero, que con orgullo podrán decir, soy del Barça y mira que campo tenemos. mas gente podrá ir al campo, mas turismo vendrá a ver el campo, todo son mejoras, los pequeños detalles que pueden hacer que este sueño no se haga realidad...dejo que los expertos los solucionen, querer es poder, y Barcelona puede.

    ResponElimina
  7. Sencillament, espectacular ¡ Barcelona va cap al destí del turisme de qualitat, i aixó donaria encara més el prestigi que li manca a nivell mundial. Si aquest fàntastic arquitecte es digués Norman Foster i no Emili Vidal, ja en parlaria la prensa i TV arrèu ¡.
    I si no troban peles, que busquin esponsors en Dubai ¡ Endavant Emili ¡

    ResponElimina
  8. trobo que és senzillament genial. la icona que li falta a bcn per seguir estant als ulls de tot el món.

    ResponElimina
  9. Sandra,
    Crec que es un projecta genial i no es utopic crec que es pot fer realitat.
    Jo crec que es millor un projecte d'un arquitecte català i del barça que un del Sr.Foster per molt nom que tingui.
    Vidal versus Foster.
    Els somnis si es lluita es fan realitat

    ResponElimina